skip to Main Content

ArtCloud julkisen sektorin viestintään

ArtCloud tarjoaa aikaa ja resursseja säästävän ratkaisun julkisen sektorin viestinnän tarpeisiin.

Kuntien ja kaupunkien haaste on organisaatioiden suuri koko, pienet viestintäbudjetit ja vastuuhenkilöiden vaihteleva taso viestinnän tuottamiseen.

Kun tarpeita on paljon ja budjettia, aikaa tai henkilöstöä rajallinen määrä, tuo ArtCloud kuntasektorille suuria säästöjä niin työtunneissa kuin viestinnän järjestämisessä.

ArtCloudin avulla kunnat ja kaupungit voivat luontevasti tuottaa halutun määrän verkkojulkaisuja jokaiselle toimelle, palvelulle ja muille viestinnän tarpeille.

ArtCloud on keskitetyn viestinnän arvokas työkalu, jolla eri toimien ja jaostojen julkaisut saadaan helposti ja vaivattomasti yhtenäisen ilmeen alle. Viestinnässä voidaan säästää merkittävästi työtunteja keskitetyllä julkaisualustan käytöllä. Kaikki julkaisut tallentuvat yhteiseen julkaisukirjastoon, jossa voidaan luoda uusia, kopioida tai muokata jo luotuja julkaisuja sekä siirtää verkkoon tai poistaa verkosta julkaisuja vain nappia painamalla.

Jos viestinnän vastuu on jaettu toimien kesken, on myös mahdollista jakaa vastuuhenkilöille oikeus omien julkaisujen itsenäiseen muokkaamiseen.

ArtCloud julkiselle sektorille

  • Voit luoda rajattoman määrän julkaisuja
  • Määrittele yksittäisille julkaisuille omat vastuuhenkilöt, jotka vastaavat julkaisun päivittämisestä
  • Julkaisukirjasto nopeuttaa ja selkeyttää esitetuotantoa
  • Voit tulostaa järjestelmästä yksittäisen julkaisun PDF-tiedoston
Back To Top