skip to Main Content

Digitaalisen julkaisun ominaisuudet

 Monipuoliset interaktiiviset ominaisuudet rikastavat lukijakokemusta. Julkaisun jakelu- ja seurantatyökaluilla saat viestinnällesi ammattimaisen otteen.

ArtCloud tuo sähköiset julkaisunne täysin uudelle tasolle!

Kuvaominaisuudet

Julkaisuun on mahdollista tuoda erilaisia kuvaominaisuuksia. Vaihtuvilla kuvilla ja kuva-slidereilla julkaisuun saadaan huomattavaa liikettä ja eloa. Kuvagalleria ja klikkaamalla avautuvat kuvat mahdollistavat isomman kuvakoon tarkastelun. Kuvaominaisuuksien avulla lukijalle tarjotaan rajatussa tilassa laajempi kuva toiminnasta, palvelusta tai tuotteesta nopeasti ja vaivattomasti.

Tekstiominaisuudet

Tekstiominaisuudet takaavat vaihtelevan ja mielenkiintoisen lukukokemuksen. Vaihtuvat otsikkotekstit tehostavat ja kiinnittävät huomiota. Vieritettävät palstat rajaavat kerronnan viemää tilaa ja vapauttavat taitolle enemmän mahdollisuuksia. Lukija saa välittömän, selkeän kuvan viestintäsi kannalta oleellisista asioista. Halutessa lukija on helppo ohjata perusteellisemman sisällön pariin.

Video- ja ääniominaisuudet

Videolla vahvistetaan audiovisuaalista katselu- ja lukukokemusta. Lukija voidaan tutustuttaa esitteen aiheeseen nopeasti esittelyvideolla. Lukija pääsee videoon suoraan artikkelin yhteydessä. Videon jälkeen lukeminen jatkuu normaalisti, eikä huomio karkaa erillisille videopalveluiden sivuille. Julkaisuun voi liittää myös välittömästi esitteessä toistettavan äänitiedoston. Esimerkkinä voisi toimia äänitetty haastattelu tai taustamusiikki.

Ponnahdusikkunat

Ponnahdusikkuna laajentaa sisältöä entisestään. Ponnahdusikkunan kautta voitte näyttää lukijoillenne hyödyllistä lisätietoa. Sisältönä voidaan käyttää kattavasti tekstiä, kuvaa ja videota. Ponnahdusikkunaan on luontevaa lisätä esim. tilausehtoja, tuotteen teknisiä ominaisuuksia sekä hintatietoja. Sisällön määrää ei ole rajattu. Tilaa löytyy suuremmallekin kokonaisuudelle.

Googlen sisältölaajennukset

Hyödy Googlen laajasta palvelutarjonnasta! Lukemattomien käyttäjien suosimia Googlen palveluita voidaan sijoittaa ominaisuuksiksi esitteeseen. Googlen karttapalvelu avautuu suoraan julkaisusta omalle älylaitteelle. Googlen kalenterinäkymä toimii samoin julkaisun sisällä. Googlereform:in avulla keräät arvokasta palautetta lukijoiltasi.

Sosiaalinen media

Emme ole unohtaneet sosiaalisen median vaikuttavuutta. Sosiaalisen median osuus markkinointiviestinnästä on jatkuvassa kasvussa. Sosiaalisen median liittäminen julkaisuun tuo sanomasi suoraan lukijoille vuorokauden ympäri. Organisaatiosi Facebook-, Linked In-, Twitter- ja Instagram-tilit ovat selattavissa julkaisun sisällä ilman edellytystä siirtyä niiden omille sivuille.

Julkaisualustan ominaisuudet

Julkaisualustan kautta pystyt muokkaamaan olemassa olevia julkaisujasi ja luomaan uusia julkaisuja organisaatiosi käyttöön.

Julkaisueditori

Helppokäyttöinen julkaisueditori, joka mahdollistaa julkaisunne ympärivuorokautisen muokkaamisen.

Sisällön muokkaus

Julkaisueditorin kautta pääset muokkaamaan julkaisujesi kuvia, tekstejä ja muita ominaisuuksia. Editorissa on ennen kaikkea painotettu helppokäyttöisyyttä ja ripeää muokkausten toteuttamista.

Lisää tai poista sisältösivuja

Julkaisun koko ei ole ongelma – julkaisun sivumäärää ei ole millään tavoin rajoitettu! Saat samaan julkaisuun kymmenen sivua siinä missä tuhatkin. Voit lisätä tai poistaa julkaisusi sisältösivuja – kuten parhaaksi näet.

Versiot

Yksi julkaisu ei tarkoitu yhtä tarkoin määriteltyä versiota. Voit luoda julkaisustasi eri versioita ja muokata niitä täysin vapaasti. Vaihtuvilla tyyleillä ja sisällöillä saat testattua oman julkaisusi toimivuutta ja vaikuttavuutta.

Mediakirjasto

Pidä julkaisusi ja sisällöt järjestyksessä yhdessä paikassa.

Sivupohjat

Käytössäsi on satoja valmiita sivupohjia. Valitse haluamasi sivupohjat ja ryhdy toimeen. Anna luovuutesi kukkia ja rakenna upeita, ainutlaatuisia julkaisuja!

Omat materiaalit

Voit tallentaa omat kuvat ja julkaisut omaan kirjastoosi. Jatka niiden työtämistä myöhemmin tai ottaa ne käyttöösi vaivattomasti muihin julkaisuihisi.

Jakelu

Julkaisunne jakelu onnistuu niin sähköpostijakelun kuin sosiaalisen median kautta käden käänteessä.

MailChimp

Voit luoda uuden tai yhdistää olemassa olevan MailChimp-tilisi ArtCloud-käyttäjätiliisi vaivattomasti. Näin voit ArtCloudin kautta tehokkaasti julkaista suorasähköpostikampanjoita. Tallenna kampanjan jakelu- ja tilastotiedot ArtCloudiin ja kehitä markkinointiviestiäsi kerta kerralta tehokkaammaksi.

Kampanjasuunnittelun työkalut

Julkaisujen suorapostituskampanjoiden luominen onnistuu vaivattomasti. Voit ladata ja tallentaa järjestelmään sähköpostilistoja ja suunnitella julkaisusi kampanjoita sekä postittaa halutun kampanjan suoraan kohderyhmillesi.

Aikataulutetut kampanjat

Voit luoda kohderyhmäkampanjoita ja aikatauluttaa markkinointiviestintäsi jakelun kohderyhmillesi etukäteen ajastetulla kampanjalla. Aikatauluttaminen säästää markkinointia turhalta ja aikaa vievältä toistolta.

Hakukonenäkyvyys

Hakukoneet lukevat ArtCloud-julkaisujen sisältöjä. Optimoidut sisältötekstisi ja julkaisusi pääsevät hyviin tuloksiin hakukoneiden orgaanisessa haussa!

SOME-jakelu

Digitaalisen esitteen tai lehden voi julkaista suorajakeluna omissa sosiaalisen jakelun kanavissa ja kampanjoissa vaivattomasti. Linkitä julkaisu kampanjoihisi ja anna sen levitä suosittelumarkkinoinnin avuin uusille lukijoille.

Analytiikka

Viestinnän mittaaminen ja lukijakäyttäytyminen kerätään julkaisuistanne alustan tilastoihin.

Google Analytics

Liitä julkaisu omaan Google Analytics -tiliin helposti.  Pääset keräämään tarpeellista tietoa julkaisujesi toimivuudesta sekä saat paremman ymmärryksen asiakkaistasi ja heidän käyttäytymisestään markkinointimateriaalissasi.

Postitustilastot

Alustan kautta voidaan seurata myös suorapostituskampanjoiden toimivuutta: asiakkaiden käyttäytymistä, avattujen viestien suhdetta lähetettyihin ja avattujen esitteiden sekä edelleen lähetettyjen viestien määrää. Tietoa voidaan käyttää viestinnän tehon todentamiseen, uudelleen suunnitteluun ja kohderyhmän määrittämiseen.

Analytiikka
 • Lukijamäärät
 • Julkaisussa vietetty aika
 • Avatut sivut
 • Palanneet lukijat
 • Maantieteellinen lukijakartta
 • Sukupuoli- ja ikätilastot
 • Istunnot laitteen mukaan
 • Lukemiseen käytetyt selaimet
 • Miehet
 • Naiset
 • Tuntematon
 • Tietokone
 • Tabletti
 • Puhelin
 • Muu
 • Uusi lukija
 • Palaava lukija
Back To Top